SHOWBIZ

Engji i Shyhretit shton peshë, kështu duket me kilogramët e shtuar

Sa shumë ka shtuar peshë Engji i Shyhretit.

E re e bukur dhe mjaftë joshëse.

Engjëllusha Salihu ka arritur të jetë ndër emrat më të lakuar nga mediet rozë si nga jeta profesionale por edhe ajo private, shkruan Kosovarja.

Në çdo imazh arrin të ndryshoj diçka duke u shfaqur si të ishte person tjetër me anë të ndërhyrjeve të mëdha.

Kësaj radhe nuk bëri ndërhyrje por duket që dita ditës po shëndoshet më shumë.

Në imazhin e publikuar së fundmi vërehet pesha e saj ku duket se sa nuk ka pëlcitur nga trashësia.

Loading...

Sa shumë ka shtuar peshë Engji i Shyhretit.

E re e bukur dhe mjaftë joshëse.

Engjëllusha Salihu ka arritur të jetë ndër emrat më të lakuar nga mediet rozë si nga jeta profesionale por edhe ajo private, shkruan Kosovarja.

Në çdo imazh arrin të ndryshoj diçka duke u shfaqur si të ishte person tjetër me anë të ndërhyrjeve të mëdha.

Kësaj radhe nuk bëri ndërhyrje por duket që dita ditës po shëndoshet më shumë.

Në imazhin e publikuar së fundmi vërehet pesha e saj ku duket se sa nuk ka pëlcitur nga trashësia.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Engji i Shyhretit shton peshë, kështu duket me kilogramët e shtuar Engji i Shyhretit shton peshë, kështu duket me kilogramët e shtuarRating: 5.0
To Top