SHQIPERIA

“Është një zanë”/ Peshku me fytyrë njeriu huton turistët (VIDEO)

Një vizitor në një fshat në jug të Kinës ka mbetur i habitur kur ka parë një peshk që duket se ka fytyrë njerëzore.
Pamjet e tij tregojnë fytyrën e krapit që i ngjajnë gojës, hundës dhe syve në kokë. Gruaja që po i filmonte është hutuar aq shumë nga pamja saqë tha; “Peshku është shndërruar në zanë”.
Karpët kanë qenë prej kohësh të njohur që mbajnë shenja të cilat mund të duken si një fytyrë njerëzore, por në të vërtetë të shohësh një të tillë është e rrallë, raporton Daily Mail.

Loading...


Një vizitor në një fshat në jug të Kinës ka mbetur i habitur kur ka parë një peshk që duket se ka fytyrë njerëzore.

Pamjet e tij tregojnë fytyrën e krapit që i ngjajnë gojës, hundës dhe syve në kokë. Gruaja që po i filmonte është hutuar aq shumë nga pamja saqë tha; “Peshku është shndërruar në zanë”.

Karpët kanë qenë prej kohësh të njohur që mbajnë shenja të cilat mund të duken si një fytyrë njerëzore, por në të vërtetë të shohësh një të tillë është e rrallë, raporton Daily Mail.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Është një zanë”/ Peshku me fytyrë njeriu huton turistët (VIDEO) “Është një zanë”/ Peshku me fytyrë njeriu huton turistët (VIDEO)Rating: 5.0
To Top