KOSOVA

Është paditur Frashër Krasniqi, arsye është shpifja

Është paditur Frashër Krasniqi, arsye është shpifja
Loading...

Frashër Krasniqi është paditur për shpifje nga Faruk Dakaj, ky i fundit e konfirmoi përmes një statusi në Facebook. Sipas tij, Krasniqi ka shpifur ndaj Dakajt i cili edhe deponoi padi për shpifje në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Dakaj argumenton padinë e tij duke pretenduar se nuk është pronar i asnjë kompanie, për të cilën ka postuar edhe certifikatën e ARBK’së.

Dakaj pretendon se argumenton edhe për dy raste tjera të cilat sipas tij Frashër Krasniqi ka shpifur, është fjala për “Ndërtimin e shtratit të lumbardhit” në qytetin e Prizrenit dhe “Ndërtimi i Pishinës Olimpike” në Prizren.

Dakaj në padi kërkon dëmshpërblim me vlerë 50 mijë euro. Mjete këto të cilat do të shkojnë si donacion humanitar për trajtimin e personave me çrregullime psiqike.

Është paditur Frashër Krasniqi, arsye është shpifja

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Është paditur Frashër Krasniqi, arsye është shpifja Është paditur Frashër Krasniqi, arsye është shpifjaRating: 5.0
To Top