SHQIPERIA

Ferri i Sirisë/ Pas shpëtimit të Alvinit, Eva dhe vëllai saj kanë nevojë për ndihmë (Fotot)

Alvin Berisha, vogëlushi që u shpëtua nga kampi i tmerrit në Siri, është vetëm një prej rasteve. Në kampet e ferrit ka edhe fëmijë të tjerë, të cilët kanë nevojë për ndihmë.
Gazetari i Le lene, Taulant Kopliku bën thirrje që të ndërmerret aksion edhe për lirimin e Eva dhe Endri Dumanit.
Historia e Eva dhe Endri Dumanit, të cilët që prej 6 vitesh ndodhen në Siri, e transmetuar një javë më parë në Top-Channel, preku mijëra shqiptarë qe reaguan në rrjetet sociale. Në kampin Al-Hol janë mbi 50 gra dhe fëmijë shqiptarë.
Top-Channel ka mësuar, se 13-vjeçarja Eva Dumani komunikimin e fundit me familjen e ka pasur mbrëmjen e të hënës 21 tetor. Përmes një mesazhi zanor lënë në telefonin e familjarëve ajo flet me një zë të dridhur.
“Ne jemi mirë. Për ne mos u bëni merak. Lufta është larg. Ça të bëhet për ne do të bëhet për të gjithë. Me gratë dhe fëmijët nuk ka punë kush”.

Loading...

Alvin Berisha, vogëlushi që u shpëtua nga kampi i tmerrit në Siri, është vetëm një prej rasteve. Në kampet e ferrit ka edhe fëmijë të tjerë, të cilët kanë nevojë për ndihmë.

Gazetari i Le lene, Taulant Kopliku bën thirrje që të ndërmerret aksion edhe për lirimin e Eva dhe Endri Dumanit.

Historia e Eva dhe Endri Dumanit, të cilët që prej 6 vitesh ndodhen në Siri, e transmetuar një javë më parë në Top-Channel, preku mijëra shqiptarë qe reaguan në rrjetet sociale. Në kampin Al-Hol janë mbi 50 gra dhe fëmijë shqiptarë.

Top-Channel ka mësuar, se 13-vjeçarja Eva Dumani komunikimin e fundit me familjen e ka pasur mbrëmjen e të hënës 21 tetor. Përmes një mesazhi zanor lënë në telefonin e familjarëve ajo flet me një zë të dridhur.

“Ne jemi mirë. Për ne mos u bëni merak. Lufta është larg. Ça të bëhet për ne do të bëhet për të gjithë. Me gratë dhe fëmijët nuk ka punë kush”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ferri i Sirisë/ Pas shpëtimit të Alvinit, Eva dhe vëllai saj kanë nevojë për ndihmë (Fotot) Ferri i Sirisë/ Pas shpëtimit të Alvinit, Eva dhe vëllai saj kanë nevojë për ndihmë (Fotot)Rating: 5.0
To Top