SHQIPERIA

Flet prokurori Arjan Ndoj: E vërteta e atentatit, pse kisha në makinën time dosjen e gjyqtarit Konomi

Prokurori Arjan Ndoj pohon se nuk është ndjerë në asnjë çast i kërcënuar me jetë, deri në momentin që emri i tij është lakuar në media. Me krah të lidhur dhe me shenja ende të dukshme në trup dhe fytyrë, prokurori i Durrësit qëndron nën survejimin e mjekëve në repartin e Ortopedisë në Durrës. Jashtë dhomës së tij qëndrojnë dy efektivë policie dhe shumë familjarë.
Në një takim të shkurtër me të, ku ishte e pamundur të filmohej, Arjan Ndoji tha për A2 se në bagazhin e makinës së tij ndodheshin disa shkresa, dokumente dhe fotokopje të dosjeve për të cilat ai ka ofruar konsulencë ligjore.
“Unë prej kohësh drejtoj një studio ligjore, ku ofroj dhe konsulencë ligjore për çështje të ndryshme. Ndër to janë disa çështje që lidhen me pronat, por edhe çështje penale, për të cilat unë jam njohës dhe sugjerues. Shpresoj që Prokuroria të tregohet objektive në hetim, pasi këto janë gjëra të ditura dhe unë nuk kam shkelur asnjë ligj apo të drejtë”, tha Ndoj.
I vënë nën akuza për bashkëpunim me grupe..

Loading...

Prokurori Arjan Ndoj pohon se nuk është ndjerë në asnjë çast i kërcënuar me jetë, deri në momentin që emri i tij është lakuar në media. Me krah të lidhur dhe me shenja ende të dukshme në trup dhe fytyrë, prokurori i Durrësit qëndron nën survejimin e mjekëve në repartin e Ortopedisë në Durrës. Jashtë dhomës së tij qëndrojnë dy efektivë policie dhe shumë familjarë.

Në një takim të shkurtër me të, ku ishte e pamundur të filmohej, Arjan Ndoji tha për A2 se në bagazhin e makinës së tij ndodheshin disa shkresa, dokumente dhe fotokopje të dosjeve për të cilat ai ka ofruar konsulencë ligjore.

“Unë prej kohësh drejtoj një studio ligjore, ku ofroj dhe konsulencë ligjore për çështje të ndryshme. Ndër to janë disa çështje që lidhen me pronat, por edhe çështje penale, për të cilat unë jam njohës dhe sugjerues. Shpresoj që Prokuroria të tregohet objektive në hetim, pasi këto janë gjëra të ditura dhe unë nuk kam shkelur asnjë ligj apo të drejtë”, tha Ndoj.

I vënë nën akuza për bashkëpunim me grupe kriminale, Arjan Ndoj tha se kurrë nuk ka shpërdoruar detyrën dhe në asnjë rast nuk i ka shërbyer askujt për të përfituar.

“Nuk jam ndjerë asnjëherë i kërcënuar, ndryshe do të kisha marrë masa të mbrohem. Çdo gjë kisha pritur, vetëm këtë jo. Kisha menduar që mund të më çonin në prokurori, duke më ngritur akuza, por jo deri tek arma. Unë nuk i trembem askujt. Asgjë nuk kam bërë në kundërshtim me ligjin dhe nuk jam shoqëruar kurrë me kriminelë” – deklaroi Ndoj.

Ndoj do të qëndrojë edhe për disa ditë në regjim spitalor. Ai ka dhënë dëshminë e tij, por grupi i prokurorëve tha se pas verifikimit të dokumenteve që janë gjendur në makinën e tij do të ribëjnë një tjetër seancë pyetjesh për të verifikuar nëse në këtë rast prokurori Ndoj ka shpërdoruar detyrën.A2

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Flet prokurori Arjan Ndoj: E vërteta e atentatit, pse kisha në makinën time dosjen e gjyqtarit Konomi Flet prokurori Arjan Ndoj: E vërteta e atentatit, pse kisha në makinën time dosjen e gjyqtarit KonomiRating: 5.0
To Top