OTHER

FOTO/ Ç’të bën dashuria, egjiptiani 35-vjeçar tregon romancën me 80-vjeçaren

Egjiptiani Mohamed Ahmed Irbriham planifikon të martohet me të dashurën angleze 80-vjeçare, ka folur për herë të parë publikisht mbi marrëdhënien e tij.

Në deklarata për “Daily Mail”, Mohamed tha kështu për lidhjen e tij me pensionisten Iris Jones, e cila është 20 vite më e madhe sesa mamaja e tij:

“Kur një burrë dashuron një grua, nuk ka rëndësi se sa vjeç është ajo ose çfarë pamje ka. Mua më intereson se çfarë njeriu është ajo. Është shumë e zgjuar dhe është zemërbardhë. Duket e çuditshme të martohesh me dikë që është 20 vjet më e madhe se nëna jote, por kjo është dashuria”.

Në një televizion britanik, vetë 80-vjeçarja u shpreh e bindur se 35-vjeçari nuk po martohet me të për pasurinë, pasi ajo jeton me një pension prej 800 sterlinash në muaj.

Loading...

Egjiptiani Mohamed Ahmed Irbriham planifikon të martohet me të dashurën angleze 80-vjeçare, ka folur për herë të parë publikisht mbi marrëdhënien e tij.

Në deklarata për “Daily Mail”, Mohamed tha kështu për lidhjen e tij me pensionisten Iris Jones, e cila është 20 vite më e madhe sesa mamaja e tij:

“Kur një burrë dashuron një grua, nuk ka rëndësi se sa vjeç është ajo ose çfarë pamje ka. Mua më intereson se çfarë njeriu është ajo. Është shumë e zgjuar dhe është zemërbardhë. Duket e çuditshme të martohesh me dikë që është 20 vjet më e madhe se nëna jote, por kjo është dashuria”.

Në një televizion britanik, vetë 80-vjeçarja u shpreh e bindur se 35-vjeçari nuk po martohet me të për pasurinë, pasi ajo jeton me një pension prej 800 sterlinash në muaj.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . FOTO/ Ç’të bën dashuria, egjiptiani 35-vjeçar tregon romancën me 80-vjeçaren FOTO/ Ç’të bën dashuria, egjiptiani 35-vjeçar tregon romancën me 80-vjeçarenRating: 5.0
To Top