OTHER

FOTO/ Yjet që kanë harruar të plaken

Pavarësisht viteve që kalojnë, disa yje mbetën gjithmonë të bukura. Një prej tyre është Jennifer Aniston, e cila ka një rutinë të kujdesit për lëkurën që e ndihmon të duket mahnitëse.

Pyetja është se si ia kanë dalë ata që të ndalin plakjen në fillim të viteve të 2000 dhe të duken edhe sot pothuajse sikur të ishin po në atë vit.

Më poshtë do t’ju tregojmë të famshmit që duket se kanë gjetur “burimin e rinisë”.

Loading...

Pavarësisht viteve që kalojnë, disa yje mbetën gjithmonë të bukura. Një prej tyre është Jennifer Aniston, e cila ka një rutinë të kujdesit për lëkurën që e ndihmon të duket mahnitëse.

Pyetja është se si ia kanë dalë ata që të ndalin plakjen në fillim të viteve të 2000 dhe të duken edhe sot pothuajse sikur të ishin po në atë vit.

Më poshtë do t’ju tregojmë të famshmit që duket se kanë gjetur “burimin e rinisë”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . FOTO/ Yjet që kanë harruar të plaken FOTO/ Yjet që kanë harruar të plakenRating: 5.0
To Top