BOTA

Frikë nga koronavirusi/ Restorantet ndalojnë kinezët të futen brenda (Foto)

Një lokal me pamje nga shatërvani Trevi dhe një restorant në Vietnam kanë ndaluar klientët kinezë prej frikës së koronavirusit.

Po ashtu në një shkolle muzike në Itali, i ka njoftuar studentët e saj nga Azia Lindore se nuk duhej që ta frekuenton për një periudhë klasën, pas shpalljes së koronavirusit si një emergjencë globale.

Sipas raportimeve të fundit, virusi vdekjeprurës është përhapur në 25 shtete, përfshirë Mbretërinë e Bashkuar dhe Rusinë, ndërsa 10 mijë njerëz janë infektuar.

Po ashtu janë shënuar edhe dy raste në Itali, dy turistë kinezë që vizituan Romën, të cilët rezultuan pozitivë në testin për koronavirus.

Loading...

Një lokal me pamje nga shatërvani Trevi dhe një restorant në Vietnam kanë ndaluar klientët kinezë prej frikës së koronavirusit.

Po ashtu në një shkolle muzike në Itali, i ka njoftuar studentët e saj nga Azia Lindore se nuk duhej që ta frekuenton për një periudhë klasën, pas shpalljes së koronavirusit si një emergjencë globale.

Sipas raportimeve të fundit, virusi vdekjeprurës është përhapur në 25 shtete, përfshirë Mbretërinë e Bashkuar dhe Rusinë, ndërsa 10 mijë njerëz janë infektuar.

Po ashtu janë shënuar edhe dy raste në Itali, dy turistë kinezë që vizituan Romën, të cilët rezultuan pozitivë në testin për koronavirus.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Frikë nga koronavirusi/ Restorantet ndalojnë kinezët të futen brenda (Foto) Frikë nga koronavirusi/ Restorantet ndalojnë kinezët të futen brenda (Foto)Rating: 5.0
To Top