SHQIPERIA

Frikë nga vettingu? Dorëhiqet gjyqtari i ’21 Janarit’ dhe ‘Hakmarrjes për Drejtësi’

Largohet nga sistemi i drejtësisë në prag të vettingut gjyqtari i Gjykatës së Apelit në Tiranë, Agim Bendo. Gjyqtari e ka paraqitur kërkesën e dorëheqjes në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe komisionin e vettingut. Këshilli i Lartë Gjyqësor do të shqyrtojnë sot kërkesën e gjyqtarit për dorëheqje.
Verifikimet për gjyqtarin e Gjykatës së Apelit Tiranë, Agim Bendo, i cili është pronar i disa pasurive kanë nisur që gjatë muajit shtator të vitit 2018, ndërsa në ditët dhe javët do të dilte para vettingut, por sipas ReportTv i ka bërë parapritë duke u larguar nga sistemi.
Bendo ka gjykuar disa çështje të bujshme në historinë e drejtësisë shqiptare, nga 21 Janari, te dosja Hakmarrja për Drejtësi, çështja e ish-guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, etj.

Loading...

Largohet nga sistemi i drejtësisë në prag të vettingut gjyqtari i Gjykatës së Apelit në Tiranë, Agim Bendo. Gjyqtari e ka paraqitur kërkesën e dorëheqjes në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe komisionin e vettingut. Këshilli i Lartë Gjyqësor do të shqyrtojnë sot kërkesën e gjyqtarit për dorëheqje.

Verifikimet për gjyqtarin e Gjykatës së Apelit Tiranë, Agim Bendo, i cili është pronar i disa pasurive kanë nisur që gjatë muajit shtator të vitit 2018, ndërsa në ditët dhe javët do të dilte para vettingut, por sipas ReportTv i ka bërë parapritë duke u larguar nga sistemi.

Bendo ka gjykuar disa çështje të bujshme në historinë e drejtësisë shqiptare, nga 21 Janari, te dosja Hakmarrja për Drejtësi, çështja e ish-guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, etj.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Frikë nga vettingu? Dorëhiqet gjyqtari i ’21 Janarit’ dhe ‘Hakmarrjes për Drejtësi’ Frikë nga vettingu? Dorëhiqet gjyqtari i ’21 Janarit’ dhe ‘Hakmarrjes për Drejtësi’Rating: 5.0
To Top