BOTA

Frikë te banorët/ Menduan se ishte ndonjë kërcënim nga Kim Jong-Un, por drita e fortë… (VIDEO)

Në mëngjesin e së premtes, banorët e ishullit Guam janë panikosur nga një shpërthim i “meteorit”. Vendasit janë frikësuar pasi mendonin se ishte ndonjë “dhuratë” nga Kina apo “surpriza e Krishtlindjes” nga Kim Jong-Un.

Nga pamjet e publikuara nga mediat e huaja, vihet re një shkëlqim i dritës që bie nga qielli rreth orës 11:25 të mëngjesit.

Kanë qenë banorët e ishullit të cilët kanë kapur momentin befasues, menjëherë pas eklipsit të Unazës së Zjarrit më 26 dhjetor. Shërbimi Kombëtar i Motit është shprehur se ka qenë një shpërthim meteori në qiell, i cili hyri edhe në atmosferën e Tokës.

Gjithashtu thuhet se ka edhe mundësi të tjera, si për shembull mbeturinat nga një provë rakete e gjatë në Mars, e cila u krye nga faqja e lëshimit Wenchang në Hainan, në orën lokale 8:45 në Kinë.

Vendi është duke planifikuar një mision në Mars në vitin 2020, pasi Planeti i Kuq dhe Toka do të jenë në pozitën më të mirë në raport me njëri-tjetrin në korrik.

Loading...

Në mëngjesin e së premtes, banorët e ishullit Guam janë panikosur nga një shpërthim i “meteorit”. Vendasit janë frikësuar pasi mendonin se ishte ndonjë “dhuratë” nga Kina apo “surpriza e Krishtlindjes” nga Kim Jong-Un.

Nga pamjet e publikuara nga mediat e huaja, vihet re një shkëlqim i dritës që bie nga qielli rreth orës 11:25 të mëngjesit.

Kanë qenë banorët e ishullit të cilët kanë kapur momentin befasues, menjëherë pas eklipsit të Unazës së Zjarrit më 26 dhjetor. Shërbimi Kombëtar i Motit është shprehur se ka qenë një shpërthim meteori në qiell, i cili hyri edhe në atmosferën e Tokës.

Gjithashtu thuhet se ka edhe mundësi të tjera, si për shembull mbeturinat nga një provë rakete e gjatë në Mars, e cila u krye nga faqja e lëshimit Wenchang në Hainan, në orën lokale 8:45 në Kinë.

Vendi është duke planifikuar një mision në Mars në vitin 2020, pasi Planeti i Kuq dhe Toka do të jenë në pozitën më të mirë në raport me njëri-tjetrin në korrik.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Frikë te banorët/ Menduan se ishte ndonjë kërcënim nga Kim Jong-Un, por drita e fortë… (VIDEO) Frikë te banorët/ Menduan se ishte ndonjë kërcënim nga Kim Jong-Un, por drita e fortë… (VIDEO)Rating: 5.0
To Top