SHQIPERIA

“Gangsterët” kanë ushtruar presion ndaj deputetes, Rudina Hajdari zbulon të vërtetën (DOKUMENTI)

Rudina Hajdari me një postim të sajin në “Facebook” poston shkresën e firmosur nga Fatjona Dhimitri, të cilës sipas Hajdarit i është ushtruar presion nga Korab Lita dhe “gangsterat e tij”.
Hajdari shkruan se pamjet filmike të disponuara nga zyrat e Kuvendit do t’i dërgohen Prokurorisë për shqyrtim. “Përveç një protagonizmi të shëmtuar mediatik, Korab Lita dhe gangsterët e tij, kanë ushtruar presion ndaj deputetëve, përfshirë edhe zj.Fatjona Dhimitri, e cila ka firmosur, për tërheqjen e këtij puçi.
Pamjet filmike të disponuara nga zyrat e Kuvendit do t’i çohen Prokurorisë”, ka shkruar Rudina Hajdari.

Loading...

Rudina Hajdari me një postim të sajin në “Facebook” poston shkresën e firmosur nga Fatjona Dhimitri, të cilës sipas Hajdarit i është ushtruar presion nga Korab Lita dhe “gangsterat e tij”.

Hajdari shkruan se pamjet filmike të disponuara nga zyrat e Kuvendit do t’i dërgohen Prokurorisë për shqyrtim. “Përveç një protagonizmi të shëmtuar mediatik, Korab Lita dhe gangsterët e tij, kanë ushtruar presion ndaj deputetëve, përfshirë edhe zj.Fatjona Dhimitri, e cila ka firmosur, për tërheqjen e këtij puçi.

Pamjet filmike të disponuara nga zyrat e Kuvendit do t’i çohen Prokurorisë”, ka shkruar Rudina Hajdari.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Gangsterët” kanë ushtruar presion ndaj deputetes, Rudina Hajdari zbulon të vërtetën (DOKUMENTI) “Gangsterët” kanë ushtruar presion ndaj deputetes, Rudina Hajdari zbulon të vërtetën (DOKUMENTI)Rating: 5.0
To Top