SHOWBIZ

Ganimete Jashanica kështu dukej kur ishte e re

Kështu dukej Ganimete Jashanica kur ishte e re.

Këngëtarja Ganimete Jashanica nuk është nga ata emra që gjatë gjithë kohës janë duke prodhuar muzikë dhe duke qenë prezent në televizion me intervista, shkruan Kosovarja.

Ndonëse e pëlqyer nga publiku, Ganimetja nuk ka qenë asnjëherë tejet e interesuar për të pasur karrierë shumë intenzive në botën e muzikës, së ciles edhe i përket prej shumë vitesh.

Këngëtarja e mirënjohur, ka edhe një punë të dytë, ama publiku e njeh përmes muzikës, këngës, ku me zërin e saj të ëmbël ka sjellë kënaqësi për shumë vite.

Jashanica edhe sot duket bukur, por ja se si ishte para disa vitesh, kur edhe daljet në ekran i kishte më të shpeshta se tani.

Loading...

Kështu dukej Ganimete Jashanica kur ishte e re.

Këngëtarja Ganimete Jashanica nuk është nga ata emra që gjatë gjithë kohës janë duke prodhuar muzikë dhe duke qenë prezent në televizion me intervista, shkruan Kosovarja.

Ndonëse e pëlqyer nga publiku, Ganimetja nuk ka qenë asnjëherë tejet e interesuar për të pasur karrierë shumë intenzive në botën e muzikës, së ciles edhe i përket prej shumë vitesh.

Këngëtarja e mirënjohur, ka edhe një punë të dytë, ama publiku e njeh përmes muzikës, këngës, ku me zërin e saj të ëmbël ka sjellë kënaqësi për shumë vite.

Jashanica edhe sot duket bukur, por ja se si ishte para disa vitesh, kur edhe daljet në ekran i kishte më të shpeshta se tani.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ganimete Jashanica kështu dukej kur ishte e re Ganimete Jashanica kështu dukej kur ishte e reRating: 5.0
To Top