SHOWBIZ

Gëzim i madh në familjen e Motrave Mustafa, Lulja nuk përmbahet në reagimin

Motrat Mustafa janë këngëtaret që shumë të dashura kosovare.

Këngët e tyre janë tejet të pëlqyera dhe nuk mungojnë në asnjë festë familjare.

Krahas muzikës, ato janë shumë të përfolura edhe për jetën private, përcjell ORAinfo.

Sot, Shkurta është bërë edhe një herë nënë dhe ka lindur djalin që e ka pagëzuar me emrin Roan.

E lindjes së nipit i është gëzuar shumë më e vogla e motrave, Lulja, e cila e ka postuar foton e parë të Roanit të vogël./ORAinfo/

Loading...

Motrat Mustafa janë këngëtaret që shumë të dashura kosovare.

Këngët e tyre janë tejet të pëlqyera dhe nuk mungojnë në asnjë festë familjare.

Krahas muzikës, ato janë shumë të përfolura edhe për jetën private, përcjell ORAinfo.

Sot, Shkurta është bërë edhe një herë nënë dhe ka lindur djalin që e ka pagëzuar me emrin Roan.

E lindjes së nipit i është gëzuar shumë më e vogla e motrave, Lulja, e cila e ka postuar foton e parë të Roanit të vogël./ORAinfo/

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gëzim i madh në familjen e Motrave Mustafa, Lulja nuk përmbahet në reagimin Gëzim i madh në familjen e Motrave Mustafa, Lulja nuk përmbahet në reagiminRating: 5.0
To Top