SHOWBIZ

Gili shkon në polici, ja çka i ndodhi

Këtë rast Gili e ka lajmëruar në polici.

Këngëtarja e mirënjohur, Gili, ka treguar se faqja e saj e fansave në Facebook është hakuar.

“Faqja është hakuar, e ka marr dikush, poston çka të don në emrin tim aty në Facebook.

Më vjen shumë keq, e kam bërë publike, e kam lajmëruar edhe në polici, shpresoj që kthehet, ka qenë faqe e verifikume”, ka thënë Gili në emisionin “1 Kafe prej shpisë” të RTV21.

Ndryshe, edhe këtë vit tekstshkruesi, kompozitori i njohur Ilir Berani dhe Gili kanë realizuar një program muzikor festiv në bashkëpunim me Radiotelevizionin 21

Loading...

Këtë rast Gili e ka lajmëruar në polici.

Këngëtarja e mirënjohur, Gili, ka treguar se faqja e saj e fansave në Facebook është hakuar.

“Faqja është hakuar, e ka marr dikush, poston çka të don në emrin tim aty në Facebook.

Më vjen shumë keq, e kam bërë publike, e kam lajmëruar edhe në polici, shpresoj që kthehet, ka qenë faqe e verifikume”, ka thënë Gili në emisionin “1 Kafe prej shpisë” të RTV21.

Ndryshe, edhe këtë vit tekstshkruesi, kompozitori i njohur Ilir Berani dhe Gili kanë realizuar një program muzikor festiv në bashkëpunim me Radiotelevizionin 21

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gili shkon në polici, ja çka i ndodhi Gili shkon në polici, ja çka i ndodhiRating: 5.0
To Top