SHOWBIZ

Gjashtë muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyll

6 muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyll.

Mëngjesin e ditës së sotme ndërroi jetë aktori i mirënjohur kosovar, Adem Mikullovci. Vdekja e tij la bosh një pjesë të artit kosovar.

Aktori në vdekjen e aktores Leze Qena shkroi se bashkë me ikjen e saj u mbyll dhe një teatër.

“Po e lëshoj perden, dhe po i fiku dritat….Teatri i jonë Leze-u mbyll”, ishin fjalët e aktorit për Leze Qenën.

Loading...

6 muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyll.

Mëngjesin e ditës së sotme ndërroi jetë aktori i mirënjohur kosovar, Adem Mikullovci. Vdekja e tij la bosh një pjesë të artit kosovar.

Aktori në vdekjen e aktores Leze Qena shkroi se bashkë me ikjen e saj u mbyll dhe një teatër.

“Po e lëshoj perden, dhe po i fiku dritat….Teatri i jonë Leze-u mbyll”, ishin fjalët e aktorit për Leze Qenën.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gjashtë muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyll Gjashtë muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyllRating: 5.0
To Top