OTHER

Gjërat më të çuditshme me të cilat mund të ndeshesh në urban (FOTO)

Kur udhëton me urban mirë është të mos e vësh re çfarë bëjnë udhëtarët e tjerë, por në disa raste është e pamundur të qëndrosh indiferent.

Nga një njeri që po lan këmbët në autobus tek një grua e moshuar që mban macen në kokë, këto dhe të tjera mund të gjeni në adresën në Instagram Humand of Trulai.

Faqja në median sociale ka koleksionuar disa nga imazhet më të çuditshme dhe të paimagjinueshme që mund të shohësh në transportin publik./Daily Mail

Loading...

Kur udhëton me urban mirë është të mos e vësh re çfarë bëjnë udhëtarët e tjerë, por në disa raste është e pamundur të qëndrosh indiferent.

Nga një njeri që po lan këmbët në autobus tek një grua e moshuar që mban macen në kokë, këto dhe të tjera mund të gjeni në adresën në Instagram Humand of Trulai.

Faqja në median sociale ka koleksionuar disa nga imazhet më të çuditshme dhe të paimagjinueshme që mund të shohësh në transportin publik./Daily Mail

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gjërat më të çuditshme me të cilat mund të ndeshesh në urban (FOTO) Gjërat më të çuditshme me të cilat mund të ndeshesh në urban (FOTO)Rating: 5.0
To Top