KOSOVA

Gjylameti elegante, Braçe shik, Spiropali barkun te goja/Momentet më pikane, çfarë s’u pa sot në Kuvend (FOTO)

Seanca e sotme në Kuvend u shoqërua me debate, dhe ai që iu kundërvu më shumë kryeministrit ishte deputeti Kujtim Gjuzi.

Por përpos sulmeve të ndërsjella me fjalë mes deputetëve në sallë, jashtë kamerave të kuvendit ata u shfaqën të qeshur. Ja disa nga momentet më pikante që nuk shihen në TV.

Loading...

Seanca e sotme në Kuvend u shoqërua me debate, dhe ai që iu kundërvu më shumë kryeministrit ishte deputeti Kujtim Gjuzi.

Por përpos sulmeve të ndërsjella me fjalë mes deputetëve në sallë, jashtë kamerave të kuvendit ata u shfaqën të qeshur. Ja disa nga momentet më pikante që nuk shihen në TV.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gjylameti elegante, Braçe shik, Spiropali barkun te goja/Momentet më pikane, çfarë s’u pa sot në Kuvend (FOTO) Gjylameti elegante, Braçe shik, Spiropali barkun te goja/Momentet më pikane, çfarë s’u pa sot në Kuvend (FOTO)Rating: 5.0
To Top