BOTA

Gjysmë të zhveshura dhe momente provokuese/ Skenat e çmendura në garën e madhe të kuajve (FOTO)

Jo të gjithë dolën fitues në Melbourne, por në fund të pranishmit u ndjenë fitimtarë. Pas përfundimit të garës së kuajve në kupën e Melbourne, tifozët shpërthyen në festime të çmendura.

Të paktën 81,000 spektatorë u grumbulluan për të parë Vow dhe Declare. Gra magjepsë, me kapele dhe një pjesë gjysmë të zhveshura morën gjithë vëmendjen në eventin e rëndësishëm.

Moti me diell e shtoi shkëlqimin në fytyrat e tyre, duke shijuar në maksimum çdo moment.

Loading...

Jo të gjithë dolën fitues në Melbourne, por në fund të pranishmit u ndjenë fitimtarë. Pas përfundimit të garës së kuajve në kupën e Melbourne, tifozët shpërthyen në festime të çmendura.

Të paktën 81,000 spektatorë u grumbulluan për të parë Vow dhe Declare. Gra magjepsë, me kapele dhe një pjesë gjysmë të zhveshura morën gjithë vëmendjen në eventin e rëndësishëm.

Moti me diell e shtoi shkëlqimin në fytyrat e tyre, duke shijuar në maksimum çdo moment.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gjysmë të zhveshura dhe momente provokuese/ Skenat e çmendura në garën e madhe të kuajve (FOTO) Gjysmë të zhveshura dhe momente provokuese/ Skenat e çmendura në garën e madhe të kuajve (FOTO)Rating: 5.0
To Top