SHOWBIZ

Gjyste Vulaj e papërmbajtshme, vendo vath në pjesë intime!

Është ndër këngëtaret me të njohura në estradën shqiptare.

Gjyste Vulaj është “nëna” e ekstravagancës, e veshjeve provokuese, por edhe xixave e teminave.

Stili i saj tashmë është i njohur dhe i pa ngatërrueshëm, pasi si Gjystja rrallë kush eksperimenton në estradën shqiptare.

Se a vishet mirë apo keq, a ja qëllon, apo shkreton, këtë e di më së miri publiku, shkruan Kosovarja.

Gjysta, paska edhe vath në kërthizë, të cilin sapo e ka zbuluar. Vathi qenka i përmasave të mëdha madje.

Si po iu duket?

Loading...

Është ndër këngëtaret me të njohura në estradën shqiptare.

Gjyste Vulaj është “nëna” e ekstravagancës, e veshjeve provokuese, por edhe xixave e teminave.

Stili i saj tashmë është i njohur dhe i pa ngatërrueshëm, pasi si Gjystja rrallë kush eksperimenton në estradën shqiptare.

Se a vishet mirë apo keq, a ja qëllon, apo shkreton, këtë e di më së miri publiku, shkruan Kosovarja.

Gjysta, paska edhe vath në kërthizë, të cilin sapo e ka zbuluar. Vathi qenka i përmasave të mëdha madje.

Si po iu duket?

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gjyste Vulaj e papërmbajtshme, vendo vath në pjesë intime! Gjyste Vulaj e papërmbajtshme, vendo vath në pjesë intime!Rating: 5.0
To Top