SHQIPERIA

Greqi, vajza shqiptare zhduket pa lënë gjurmë, mesazhi i fundit i saj (Foto)

Një vajzë e re shqiptare është zhdukur pa gjurmë në zonën e Kretës në Greqi.Bëhet fjalë për një 18-vjeçare me emrin Esperanca Mustafa, e gjatë rreth 1.55.
E reja është zhdukur qysh prej mëngjesit të 3 nëntorit dhe nuk ka asnjë gjurmë prej saj.Të shqetësuar familjarët kënë bërë denoncim në polici, duke opublikuar edhe fotografinë e saj.
Esperanca ka qenë e veshur me tuta dhe atlete të zeza si dhe një bluzë sportive në momentin e zhdukjes.Mesazhi i fundit që ka lënë ajo para se të dilte nga shtëpia ishte se do të shkonte në parukeri.

Loading...

Një vajzë e re shqiptare është zhdukur pa gjurmë në zonën e Kretës në Greqi.Bëhet fjalë për një 18-vjeçare me emrin Esperanca Mustafa, e gjatë rreth 1.55.

E reja është zhdukur qysh prej mëngjesit të 3 nëntorit dhe nuk ka asnjë gjurmë prej saj.Të shqetësuar familjarët kënë bërë denoncim në polici, duke opublikuar edhe fotografinë e saj.

Esperanca ka qenë e veshur me tuta dhe atlete të zeza si dhe një bluzë sportive në momentin e zhdukjes.Mesazhi i fundit që ka lënë ajo para se të dilte nga shtëpia ishte se do të shkonte në parukeri.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Greqi, vajza shqiptare zhduket pa lënë gjurmë, mesazhi i fundit i saj (Foto) Greqi, vajza shqiptare zhduket pa lënë gjurmë, mesazhi i fundit i saj (Foto)Rating: 5.0
To Top