SHOWBIZ

Gresa nuk përmbahet, e puthë publikisht Lyrican Son

Lyrical Son është shfaqur në një moment romantik me bashkëshorten.

Bashkëshortja e Lyrical Son, Gresa Krasniqi, është aktive në rrjete sociale, sidomos në Instagram, shkruan lajmi.

Edhe ajo ndiqet nga një numër jo i vogël i njerëzve.

Fotot krah bashkëshortit të saj janë të shumta dhe së fundmi Gresa e ka ndarë edhe një moment romantik.

Dyshja duken shumë të dashuruar dhe këtë fakt këtë e kanë dëshmuar shumë herë.

Loading...

Lyrical Son është shfaqur në një moment romantik me bashkëshorten.

Bashkëshortja e Lyrical Son, Gresa Krasniqi, është aktive në rrjete sociale, sidomos në Instagram, shkruan lajmi.

Edhe ajo ndiqet nga një numër jo i vogël i njerëzve.

Fotot krah bashkëshortit të saj janë të shumta dhe së fundmi Gresa e ka ndarë edhe një moment romantik.

Dyshja duken shumë të dashuruar dhe këtë fakt këtë e kanë dëshmuar shumë herë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gresa nuk përmbahet, e puthë publikisht Lyrican Son Gresa nuk përmbahet, e puthë publikisht Lyrican SonRating: 5.0
To Top