SHQIPERIA

Herë si Juda dhe herë si Jezusi, kur Ilir Meta përballet me veten (Fotot)

Avni Delvina ka punuar rreth 20 muaj përmbi 80-të grafika dhe disa prej tyre ne po i sjellim më poshtë.
Ajo quhet “Notre Dam de Tiran” dhe nuk harron që të shigjetojë apo të bëjë humor me disa personazhe të artit kulturës, të medias, politikës e më gjerë.

Loading...

Avni Delvina ka punuar rreth 20 muaj përmbi 80-të grafika dhe disa prej tyre ne po i sjellim më poshtë.

Ajo quhet “Notre Dam de Tiran” dhe nuk harron që të shigjetojë apo të bëjë humor me disa personazhe të artit kulturës, të medias, politikës e më gjerë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Herë si Juda dhe herë si Jezusi, kur Ilir Meta përballet me veten (Fotot) Herë si Juda dhe herë si Jezusi, kur Ilir Meta përballet me veten (Fotot)Rating: 5.0
To Top