BOTA

Horror në Meksikë, karteli i drogës vret 3 gra dhe 6 fëmijë (Foto)

Të paktën tre nëna amerikane dhe gjashtë fëmijë, që jetojnë në shtetin kufitar meksikan të Sonora-s u vranë në një sulm ditën e djeshme.

17 pjesëtarë nga familjet LeBaron dhe Langford po shkonin në dasmë dhe ishin në tre makina njëra pas tjetrës, kur ndodhi tragjedia.

Rhonita Maria LeBaron vdiq së bashku me bebet binjake 6-muajshe, Titus dhe Tiana dhe dy fëmijët e Krystal, 10 dhe Howard 12 vjeç

Armët e kartelit të drogës hapën zjarr mbi ta, duke goditur impiantin e gazit dhe shkaktuan një shpërthim.

Christina Langford Johnson, 31 vjeç, Dawna Ray Langford, 43 vjeç dhe dy nga fëmijët e Dawna, Trevor, 11 dhe Rogan 3 vjeç mbeten të vrarë.

Loading...

Të paktën tre nëna amerikane dhe gjashtë fëmijë, që jetojnë në shtetin kufitar meksikan të Sonora-s u vranë në një sulm ditën e djeshme.

17 pjesëtarë nga familjet LeBaron dhe Langford po shkonin në dasmë dhe ishin në tre makina njëra pas tjetrës, kur ndodhi tragjedia.

Rhonita Maria LeBaron vdiq së bashku me bebet binjake 6-muajshe, Titus dhe Tiana dhe dy fëmijët e Krystal, 10 dhe Howard 12 vjeç

Armët e kartelit të drogës hapën zjarr mbi ta, duke goditur impiantin e gazit dhe shkaktuan një shpërthim.

Christina Langford Johnson, 31 vjeç, Dawna Ray Langford, 43 vjeç dhe dy nga fëmijët e Dawna, Trevor, 11 dhe Rogan 3 vjeç mbeten të vrarë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Horror në Meksikë, karteli i drogës vret 3 gra dhe 6 fëmijë (Foto) Horror në Meksikë, karteli i drogës vret 3 gra dhe 6 fëmijë (Foto)Rating: 5.0
To Top