SHQIPERIA

“I hodhi rrobat në plehra”, komshinjtë tregojnë çfarë bëri Kejvina pas arrestimit të Redjan Rrajës (FOTO)

Detaje të reja janë publikuar në lidhje me bashkëjetesën që modelja Kejvina Kthella kishte me Redjan Rrajën, tashmë të arrestuar për atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja.
“JOQ”, ka publikuar disa mesazhe, nga qytetarë të cilët shprehen se janë fqinjë me Kejvinën dhe kanë parë se si e ka përjetuar ajo arrestimin e “Darës” së Krujës.
Në një nga mesazhet e publikuara nga “JOQ”, shkruhet se modelja që u pikas nga mesazhet që shkëmbente me Rrajën dhe u mbajt 10 orë në prokurori, ka marrë të gjitha rrobat dhe sendet e 34-vjeçarit dhe ia ka hedhur në plehra.
“Kjo zoga jetonte me atë tipin. I kemi komshinj, dhe pas gjitha ndodhisë i mori rrobat e të gjitha sendet e tij poshtë pallatit. Ja hodhi në plehra,”– shkruan njëri.

Loading...


Detaje të reja janë publikuar në lidhje me bashkëjetesën që modelja Kejvina Kthella kishte me Redjan Rrajën, tashmë të arrestuar për atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja.

“JOQ”, ka publikuar disa mesazhe, nga qytetarë të cilët shprehen se janë fqinjë me Kejvinën dhe kanë parë se si e ka përjetuar ajo arrestimin e “Darës” së Krujës.

Në një nga mesazhet e publikuara nga “JOQ”, shkruhet se modelja që u pikas nga mesazhet që shkëmbente me Rrajën dhe u mbajt 10 orë në prokurori, ka marrë të gjitha rrobat dhe sendet e 34-vjeçarit dhe ia ka hedhur në plehra.

“Kjo zoga jetonte me atë tipin. I kemi komshinj, dhe pas gjitha ndodhisë i mori rrobat e të gjitha sendet e tij poshtë pallatit. Ja hodhi në plehra,”– shkruan njëri.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “I hodhi rrobat në plehra”, komshinjtë tregojnë çfarë bëri Kejvina pas arrestimit të Redjan Rrajës (FOTO) “I hodhi rrobat në plehra”, komshinjtë tregojnë çfarë bëri Kejvina pas arrestimit të Redjan Rrajës (FOTO)Rating: 5.0
To Top