SHOWBIZ

Infetkohet me koronavirus këngëtari Shkelzen Jetishi

Shkelzen Jetishi ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Këngëtari i mirënjohur, Shkelzen Jetishi e ka konfirmuar për gazeta blic se ka rezoltuar pozitiv me koronavirus.

I njëjti ka treguar se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe se është në vetizolim.

“Jam në gjendje të mirë shëndetësore, por vetë erërat nuk po i ndjejë. Momentalisht ndodhem në vet-izolim”, tha Jetishi.

Ndryshe, në muajin maj këngëtari reazlioi edhe një projekt dedikuar mantelbardhëve.

Loading...

Shkelzen Jetishi ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Këngëtari i mirënjohur, Shkelzen Jetishi e ka konfirmuar për gazeta blic se ka rezoltuar pozitiv me koronavirus.

I njëjti ka treguar se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe se është në vetizolim.

“Jam në gjendje të mirë shëndetësore, por vetë erërat nuk po i ndjejë. Momentalisht ndodhem në vet-izolim”, tha Jetishi.

Ndryshe, në muajin maj këngëtari reazlioi edhe një projekt dedikuar mantelbardhëve.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Infetkohet me koronavirus këngëtari Shkelzen Jetishi Infetkohet me koronavirus këngëtari Shkelzen JetishiRating: 5.0
To Top