SHQIPERIA

Ish-missi turpëron Kujtim Gjuzin në emision/ I vlerësoi “ballkonin” dhe e bëri zv/presidente të partisë

E bëri zëvendëspresidente të Partisë Konservatore vetëm pak ditë më parë, por ish-missi Silvana Bushati thotë se Shqipëria nuk do të hyjë në BE për sa kohë është deputet në Parlament Kujtim Gjuzi, pra kryetari i partisë ku aderon.
Të ftuar në “360 Gradë” në Ora, Bushati tha se ata duhet t’i lënë radhën rinisë.
Diskutimi në studio:
Bushati: Unë mendoj se me Kujtim Gjuzin me shokë në Parlament ne kurrë nuk ikim në Europë, pa u zëvendësuar nga ne rinia.
Gjuzi: Jap dorëheqjen nëse më zëvendëson drejtpërdrejtë.
Bushati: Drejtpërdrejt jo se ndoshta devijoj gjatë rrugës.
Gjuzi: Ça t’ka bërë PD, ty të ka lënë jashtë, tjetrin e ka lënë jashtë.
Bushati: Ne nuk jemi zëvendësues pot kemi vendin tonë kudo që të jemi. Nëse vjen rinia dhe u zë vendin këtyre ne kemi hapësirë që të shkojmë jo vetëm në Evropë, por kudo. Por me deputetë si Gjuzi dhe shokët e tij në parlament ne kurrë nuk do të jemi në Evropë.
Kujtim Gjuzi: Është e drejta e një zonjushe t’i hapim krahun.
Zheji: Se ky thoshte jo..

Loading...

E bëri zëvendëspresidente të Partisë Konservatore vetëm pak ditë më parë, por ish-missi Silvana Bushati thotë se Shqipëria nuk do të hyjë në BE për sa kohë është deputet në Parlament Kujtim Gjuzi, pra kryetari i partisë ku aderon.

Të ftuar në “360 Gradë” në Ora, Bushati tha se ata duhet t’i lënë radhën rinisë.

Diskutimi në studio:

Bushati: Unë mendoj se me Kujtim Gjuzin me shokë në Parlament ne kurrë nuk ikim në Europë, pa u zëvendësuar nga ne rinia.

Gjuzi: Jap dorëheqjen nëse më zëvendëson drejtpërdrejtë.

Bushati: Drejtpërdrejt jo se ndoshta devijoj gjatë rrugës.

Gjuzi: Ça t’ka bërë PD, ty të ka lënë jashtë, tjetrin e ka lënë jashtë.

Bushati: Ne nuk jemi zëvendësues pot kemi vendin tonë kudo që të jemi. Nëse vjen rinia dhe u zë vendin këtyre ne kemi hapësirë që të shkojmë jo vetëm në Evropë, por kudo. Por me deputetë si Gjuzi dhe shokët e tij në parlament ne kurrë nuk do të jemi në Evropë.

Kujtim Gjuzi: Është e drejta e një zonjushe t’i hapim krahun.

Zheji: Se ky thoshte jo ballkoni, jo kështu gjërash, bënte flirte.

Bushati: Mos na fut me këto gjëra tani.

Gjuzi: Do ti zësh vendin Jul Dedës për emision kështu tani. Emisioni juaj ka format akademik.

Zheji: Unë se lë të të sulmoj në emisionin tim ty, sot dil nga parlamenti. Ti mezi hyre.

Ndiqni debatin e plote ne videon e mësipërme.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ish-missi turpëron Kujtim Gjuzin në emision/ I vlerësoi “ballkonin” dhe e bëri zv/presidente të partisë Ish-missi turpëron Kujtim Gjuzin në emision/ I vlerësoi “ballkonin” dhe e bëri zv/presidente të partisëRating: 5.0
To Top