SHQIPERIA

Ja kush është biznesmeni i naftës që shpëtoi Alvinin nga kampi i ferrit në Siri (EMRI+FOTO)

Marc I. Ghorayeb është konsulli i Nderit i Shqipërisë në Liban, shtet në Lindjen e Mesme, i cili u bë sot i njohur edhe për publikun shqiptar me angazhimin thelbësor në operacionin e Alvin Berisha nga kampi ku mbahej në Siri.
Ghorayeb është drejtor Ekzekutiv i kompanisë së naftës dhe gazit “BB Bitumen”, ndërkohë konsull i Shqipërisë ka që prej 2009-s.
Përveç forcimit të marrëdhënieve Shqipëri-Liban, pjesë e aktivitetit diplomatik të Ghorayeb janë edhe marrëdhëniet midis Kosovës dhe Libanit.
Marc I. Ghorayeb ishte personi që negocioi lirimin e Alvinit nga kampi, një operacion shpëtimi i drejtuar nga autoritetet italiane në bashkëpunim me ato shqiptare. “Nuk jam tripolitan apo libanez, por jam qytetar i botës”, shkruan Marc I. Ghorayeb në profilin e tij zyrtar.

Loading...

Marc I. Ghorayeb është konsulli i Nderit i Shqipërisë në Liban, shtet në Lindjen e Mesme, i cili u bë sot i njohur edhe për publikun shqiptar me angazhimin thelbësor në operacionin e Alvin Berisha nga kampi ku mbahej në Siri.

Ghorayeb është drejtor Ekzekutiv i kompanisë së naftës dhe gazit “BB Bitumen”, ndërkohë konsull i Shqipërisë ka që prej 2009-s.

Përveç forcimit të marrëdhënieve Shqipëri-Liban, pjesë e aktivitetit diplomatik të Ghorayeb janë edhe marrëdhëniet midis Kosovës dhe Libanit.

Marc I. Ghorayeb ishte personi që negocioi lirimin e Alvinit nga kampi, një operacion shpëtimi i drejtuar nga autoritetet italiane në bashkëpunim me ato shqiptare. “Nuk jam tripolitan apo libanez, por jam qytetar i botës”, shkruan Marc I. Ghorayeb në profilin e tij zyrtar.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ja kush është biznesmeni i naftës që shpëtoi Alvinin nga kampi i ferrit në Siri (EMRI+FOTO) Ja kush është biznesmeni i naftës që shpëtoi Alvinin nga kampi i ferrit në Siri (EMRI+FOTO)Rating: 5.0
To Top