Juli bisedon me Bardhin: Sara është në rrezik të dal

Mbrëmjen e kaluar katër banorë të konsideruar si të fortë dhe strategë, kanë dalë në nominim. Ata janë Sara, Gazi, Egla dhe Juli. Gjatë mëngjesit të sotëm, teksa Juli dhe Bardhi po diskutonim Juli është shperhur se ka shumë gjasa të dalë Sara ndërsa e ka këshilluar personalisht që këtë javë të luajë fort. Sakaq […]

Juli bisedon me Bardhin: Sara është në rrezik të dal

Mbrëmjen e kaluar katër banorë të konsideruar si të fortë dhe strategë, kanë dalë në nominim.

Ata janë Sara, Gazi, Egla dhe Juli.

Gjatë mëngjesit të sotëm, teksa Juli dhe Bardhi po diskutonim Juli është shperhur se ka shumë gjasa të dalë Sara ndërsa e ka këshilluar personalisht që këtë javë të luajë fort.

Sakaq kjo e fundit shpreh bindjen se Gazi ose Egla duhet të largohen nga shtëpia pasi, sipas saj i pari nuk ka strategji loje dhe e vetmja gjë që ka treguar është marrëdhënia me Julin ndërsa aktorja ka degraduar shpesh në ofendime dhe ka dalë keq para publikut.

Linku: https://www.instagram.com/juldeda/

Foto: https://www.instagram.com/juldeda/