Kaderi publikon momente me Lumbardhin nga pushimet

Welcome to Kosova Today

Çifti i njohur Kaderi dhe Lumbardhi pas një periudhe të ngarkuar me punë kanë vendosur ti kalojnë disa ditë pushimi. Çifti kanë zgjedhur Spanjenë saktësisht Palma de Mallroca për ti shijuar disa ditë bashkë. Kaderi ishte ajo qe ka publikuar disa momente mjaftë të bukura ku shihen të përqafuar afër valëve të detit. Ndiqeni videon […]

Kaderi publikon momente me Lumbardhin nga pushimet

Çifti i njohur Kaderi dhe Lumbardhi pas një periudhe të ngarkuar me punë kanë vendosur ti kalojnë disa ditë pushimi.

Çifti kanë zgjedhur Spanjenë saktësisht Palma de Mallroca për ti shijuar disa ditë bashkë.

Kaderi ishte ajo qe ka publikuar disa momente mjaftë të bukura ku shihen të përqafuar afër valëve të detit.

Ndiqeni videon për më shumë.

Tags Kerko

Kete lajm mund ta gjeni direkt ne linqet me posht:
Kaderi Lumbardhi Spanjen Palma Mallroca Ndiqeni

Kerko ne Google fjalet :

Kliko mbi fjalet me posht shfaqet kerkimi:
Kaderi Lumbardhi Spanjen Palma Mallroca Ndiqeni

Shiko videon ...

Sisteme Online Programime
Programing Online
Përmbajtja fillestare