KOSOVA

Kadri Veseli niset drejt Hagës, por nuk…

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka folur para gazetarëve përpara nisjes për në Hagë ku do të merret në pyetje nga hetuesit e Gjykatës Speciale. Por “Express” thotë se politikani kosovar nuk e ka saktësuar se në çfarë cilësie është ftuar nga Haga.

“Tani jam duke udhëtuar për në Hagë me ftesë të dhomave të Specializuara, jam i ftuar për intervistim. Gjykata Speciale është një sfidë përballë krimeve makabre serbe, por të njëjtën kohë ky është edhe një moment ndërkombëtar për të rikonfirmuar pastërtinë e luftës së popullit tonë të UCK-së.

Çdo luftëtar i lirisë është krenarë që ka pasur fatin t’i shërbejë atdheut të tij. Edhe unë jam shumë krenar e falënderoj zotin për këtë. Desha të them se nuk e ndërroj me asgjë këtë pjesë të jetës sime; historia e UCK –së është histori për liri dhe pavarësi”, ka deklaruar ai.

Loading...

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka folur para gazetarëve përpara nisjes për në Hagë ku do të merret në pyetje nga hetuesit e Gjykatës Speciale. Por “Express” thotë se politikani kosovar nuk e ka saktësuar se në çfarë cilësie është ftuar nga Haga.

“Tani jam duke udhëtuar për në Hagë me ftesë të dhomave të Specializuara, jam i ftuar për intervistim. Gjykata Speciale është një sfidë përballë krimeve makabre serbe, por të njëjtën kohë ky është edhe një moment ndërkombëtar për të rikonfirmuar pastërtinë e luftës së popullit tonë të UCK-së.

Çdo luftëtar i lirisë është krenarë që ka pasur fatin t’i shërbejë atdheut të tij. Edhe unë jam shumë krenar e falënderoj zotin për këtë. Desha të them se nuk e ndërroj me asgjë këtë pjesë të jetës sime; historia e UCK –së është histori për liri dhe pavarësi”, ka deklaruar ai.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kadri Veseli niset drejt Hagës, por nuk… Kadri Veseli niset drejt Hagës, por nuk…Rating: 5.0
To Top