SHOWBIZ

Kaia e feston ditëlindjen e katër, Teuta e ‘qorton’ publikisht atë!

Aktorja e njohur, Teuta Krasniqi ka zgjedhur fjalët më të mira për ta uruar të bijën për ditëlindjen e saj.

Majde ajo e ka ‘qortuar’ atë për pozivitetin e madh që ajo ka.

Kaia, vajza e saj e dytë sot ka mbushur 4 vite jetë.

“Kaia, fëmijë plot dashuri, sharm e pozitivitet, pak rrebele por e ëmbël shumë, me pyetje e kurreshtje pa fund, uroj ta dish që ne të duam shumë. Urime ditëlindja e 4-të shpirt e dritë. Je diell që na ngroh zemrat çdo moment. Paç shëndet, dashuri, gëzime dhe mbarësi. Qofsh e lumtur gjithmonë, bashkë me familje dhe gjithë njerëzit tu të dashur. Të duam pa kusht e pa kufi, Tara, mami dhe babi”, ka shkruar ajo krahas fotografive të shpërndara në Instagram.

Loading...

Aktorja e njohur, Teuta Krasniqi ka zgjedhur fjalët më të mira për ta uruar të bijën për ditëlindjen e saj.

Majde ajo e ka ‘qortuar’ atë për pozivitetin e madh që ajo ka.

Kaia, vajza e saj e dytë sot ka mbushur 4 vite jetë.

Kaia, fëmijë plot dashuri, sharm e pozitivitet, pak rrebele por e ëmbël shumë, me pyetje e kurreshtje pa fund, uroj ta dish që ne të duam shumë. Urime ditëlindja e 4-të shpirt e dritë. Je diell që na ngroh zemrat çdo moment. Paç shëndet, dashuri, gëzime dhe mbarësi. Qofsh e lumtur gjithmonë, bashkë me familje dhe gjithë njerëzit tu të dashur. Të duam pa kusht e pa kufi, Tara, mami dhe babi”, ka shkruar ajo krahas fotografive të shpërndara në Instagram.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kaia e feston ditëlindjen e katër, Teuta e ‘qorton’ publikisht atë! Kaia e feston ditëlindjen e katër, Teuta e ‘qorton’ publikisht atë!Rating: 5.0
To Top