SHQIPERIA

Kaos në Durrës, reshjet e shiut përmbytin qytetin (Foto)

Reshjet intensive të shiut gjatë gjithë natës dhe në mëngjes kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim e automjeteve në qytetin e Durrësit.
Për shkak të shiut, rrugët e qytetit bregdetar janë përmbytur, duke krijuar kaos për qytetarët.
E vështirë u paraqit situata veçanërisht në zonën pranë stadiumit ”Niko Dovana” ku ndodhet dhe një kompleks shkollash të mesme, si dhe në kryqëzime të ndryshme në qytet e periferitë e tij.

Loading...

Reshjet intensive të shiut gjatë gjithë natës dhe në mëngjes kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim e automjeteve në qytetin e Durrësit.

Për shkak të shiut, rrugët e qytetit bregdetar janë përmbytur, duke krijuar kaos për qytetarët.

E vështirë u paraqit situata veçanërisht në zonën pranë stadiumit ”Niko Dovana” ku ndodhet dhe një kompleks shkollash të mesme, si dhe në kryqëzime të ndryshme në qytet e periferitë e tij.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kaos në Durrës, reshjet e shiut përmbytin qytetin (Foto) Kaos në Durrës, reshjet e shiut përmbytin qytetin (Foto)Rating: 5.0
To Top