SHOWBIZ

Kaq shumë e ka hijeshuar shtatzënia Sarën

Sara Hoxha bëhet si top sheqeri.

Ajo është e ëmbël, madje nuk e ka fituar vetëm zemrën e Ledri Vules, por edhe të ndjekësve të tij dhe jo vetëm.

Bukuroshja që është në muajt e fundit të shtatzënisë, e që pritet të sjell në jetë një vajzë, po duket mjaftë bukur.

Sara e adhuron natyralitetin, andaj e promovon fuqishëm. Në të gjitha fotot ajo shfaqet krejt vetvetja e tejet natyrale, shkruan Kosovarja.

Në fotot e fundit me barkun e fryer, Sara e Ledrit ngjanë si top sheqeri. Shumë e ëmbël, apo jo?

Loading...

Sara Hoxha bëhet si top sheqeri.

Ajo është e ëmbël, madje nuk e ka fituar vetëm zemrën e Ledri Vules, por edhe të ndjekësve të tij dhe jo vetëm.

Bukuroshja që është në muajt e fundit të shtatzënisë, e që pritet të sjell në jetë një vajzë, po duket mjaftë bukur.

Sara e adhuron natyralitetin, andaj e promovon fuqishëm. Në të gjitha fotot ajo shfaqet krejt vetvetja e tejet natyrale, shkruan Kosovarja.

Në fotot e fundit me barkun e fryer, Sara e Ledrit ngjanë si top sheqeri. Shumë e ëmbël, apo jo?

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kaq shumë e ka hijeshuar shtatzënia Sarën Kaq shumë e ka hijeshuar shtatzënia SarënRating: 5.0
To Top