SHOWBIZ

Këtë fustan tradicional të Gëzimes e duan të gjitha nuset

Të gjitha nuset e duan këtë fustan tradicional të Gëzimes.

Për shkak të pandemisë dhe përhapjes në masë të virusit Covid 19-të, në vendin tonë janë ndaluar tubimet, përfshirë edhe dasmat me shumë njerëz, shkrruan Kosovarja.

Shumë çifte kanë anuluar fejesat e martesat, pasi dëshira e tyre e madhe është që të organizojnë ceremoninë e ëndrrave.

Megjithatë, nuset e ardhëshme nuk rreshtin së hulumtuari e shikuari fustane për dasmen e shumë dëshiruar.

Ky i resë së Remzie Osmanit, Gëzimes, është një kombinim mes modernes e tradicionales, që me gjasë do ta pëlqejnë shumë nuset e reja.

Ja një opsion ideal.

Loading...

Të gjitha nuset e duan këtë fustan tradicional të Gëzimes.

Për shkak të pandemisë dhe përhapjes në masë të virusit Covid 19-të, në vendin tonë janë ndaluar tubimet, përfshirë edhe dasmat me shumë njerëz, shkrruan Kosovarja.

Shumë çifte kanë anuluar fejesat e martesat, pasi dëshira e tyre e madhe është që të organizojnë ceremoninë e ëndrrave.

Megjithatë, nuset e ardhëshme nuk rreshtin së hulumtuari e shikuari fustane për dasmen e shumë dëshiruar.

Ky i resë së Remzie Osmanit, Gëzimes, është një kombinim mes modernes e tradicionales, që me gjasë do ta pëlqejnë shumë nuset e reja.

Ja një opsion ideal.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Këtë fustan tradicional të Gëzimes e duan të gjitha nuset Këtë fustan tradicional të Gëzimes e duan të gjitha nusetRating: 5.0
To Top