SHOWBIZ

Kjo është data më romantike e Vjosa Osmanit

Vjosa Osmani tregon cila është data më romantike e jetës së saj.

E ftuar në një intervistë, Vjosa Osmani erdhi me një frymë krejtësisht ndryshe nga çka jemi mësuar ta shohim.

Jo si gruaja e hekurt e politikës e as si vendimmarrësja e popullit, por si një grua që ndau disa detaje më intime të jetës së saj.

Ajo ishte e ftuar në rubrikën e re të Prive, “5 Datat”, ku foli për ditët e saj më të rëndësishme në jetë.

Osmani e cilëson 3 shtatorin si një nga ditët më të veçanta të saj dhe të bashkëshortit, dhe nuk është data e kurorëzimit.

Loading...

Vjosa Osmani tregon cila është data më romantike e jetës së saj.

E ftuar në një intervistë, Vjosa Osmani erdhi me një frymë krejtësisht ndryshe nga çka jemi mësuar ta shohim.

Jo si gruaja e hekurt e politikës e as si vendimmarrësja e popullit, por si një grua që ndau disa detaje më intime të jetës së saj.

Ajo ishte e ftuar në rubrikën e re të Prive, “5 Datat”, ku foli për ditët e saj më të rëndësishme në jetë.

Osmani e cilëson 3 shtatorin si një nga ditët më të veçanta të saj dhe të bashkëshortit, dhe nuk është data e kurorëzimit.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kjo është data më romantike e Vjosa Osmanit Kjo është data më romantike e Vjosa OsmanitRating: 5.0
To Top