SHOWBIZ

Kjo është gjëja që po i pëlqen Leartës të bëjë gjatë shtatzanisë së dytë

Learta po vazhdon të jetë një prej emrave më të përfolur në publik.

Si gjithmonë janë paraqitjet e saj ato që e bëjnë tejet të pëlqyer, shkruan ORAinfo.

Learta është shumë aktive me postime në rrjete sociale, me postime të ndryshme.

Së fundmi ajo po shihet shpesh me dimija dhe dallamë.

Duket se kjo është gjëja që i pëlqen Leartës të bëjë këto ditë./ORAinfo/

Loading...

Learta po vazhdon të jetë një prej emrave më të përfolur në publik.

Si gjithmonë janë paraqitjet e saj ato që e bëjnë tejet të pëlqyer, shkruan ORAinfo.

Learta është shumë aktive me postime në rrjete sociale, me postime të ndryshme.

Së fundmi ajo po shihet shpesh me dimija dhe dallamë.

Duket se kjo është gjëja që i pëlqen Leartës të bëjë këto ditë./ORAinfo/

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kjo është gjëja që po i pëlqen Leartës të bëjë gjatë shtatzanisë së dytë Kjo është gjëja që po i pëlqen Leartës të bëjë gjatë shtatzanisë së dytëRating: 5.0
To Top