SHQIPERIA

Komentuesit masakrojnë “Klanifornia”: A do i lini Top Channel-it ndonjë emision pa kopjuar?

U prezantua me shumë pompozitet, me lajme nëpër portale dhe promo, por në fund rezultoi një kopje e shëmtuar e “Portokallisë” dhe një dështim total. “Klanifornia”, emisioni më i ri i humorit në Tv Klan nuk është pritur aspak mirë, dhe këtë nuk e themi ne, por teleshikuesit, të cilët “nuk paten nerva ta ndiqnin as 10 minutat e para”.
Revolta e qytetarëve është shprehur në faqen e Tv Klan në facebook, aty ku e vërteta thuhet lirshëm dhe pa u cunguar. Mbi 300 komente janë postuar në një sondazh të TV Klan, ku 95 % e tyre e masakrojnë spektaklin “Klanifornia”.
“Humor i degjeneruar”, “fjalor banal”, “kopje e shëmtuar e portokallisë”, “shfaqje e dobët”, “na vuri në gjumë”, janë vetëm disa nga komentet.
Konstatohet se mbi 80% e komentuesve janë shprehur të pakënaqur nga ky emision, ndërsa akuzojnë TV Klan për plagjiaturë. Më poshtë mund të shihni disa nga komentet.
‘A do i lini Top Channel-it ndonjë emision pa kopjuar?‘; pyet njëri nga komentuesit.
Vërtetë, kur do të prodhoni diçka origj..

Loading...

U prezantua me shumë pompozitet, me lajme nëpër portale dhe promo, por në fund rezultoi një kopje e shëmtuar e “Portokallisë” dhe një dështim total. “Klanifornia”, emisioni më i ri i humorit në Tv Klan nuk është pritur aspak mirë, dhe këtë nuk e themi ne, por teleshikuesit, të cilët “nuk paten nerva ta ndiqnin as 10 minutat e para”.

Revolta e qytetarëve është shprehur në faqen e Tv Klan në facebook, aty ku e vërteta thuhet lirshëm dhe pa u cunguar. Mbi 300 komente janë postuar në një sondazh të TV Klan, ku 95 % e tyre e masakrojnë spektaklin “Klanifornia”.

“Humor i degjeneruar”,fjalor banal”, “kopje e shëmtuar e portokallisë”, “shfaqje e dobët”, “na vuri në gjumë”, janë vetëm disa nga komentet.

Konstatohet se mbi 80% e komentuesve janë shprehur të pakënaqur nga ky emision, ndërsa akuzojnë TV Klan për plagjiaturë. Më poshtë mund të shihni disa nga komentet.

‘A do i lini Top Channel-it ndonjë emision pa kopjuar?‘; pyet njëri nga komentuesit.

Vërtetë, kur do të prodhoni diçka origjinale?!

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Komentuesit masakrojnë “Klanifornia”: A do i lini Top Channel-it ndonjë emision pa kopjuar? Komentuesit masakrojnë “Klanifornia”: A do i lini Top Channel-it ndonjë emision pa kopjuar?Rating: 5.0
To Top