SHQIPERIA

Koreja e Veriut bëhet gati për festën e çmendur, habit diktatori me vendimin e tij (Fotot)

Diktatori Kim Jong un ka ftuar perëndimorët të festojnë Ditën e Shën Patrikut në Korenë e Veriut.
Kim Jong-un do t’i lejojë njerëzit të bashkohen me vendasit në kryeqytetin e Koresë së Veriut, në një festë ku do ketë shumë alkool, si kurrë më parë. Mësohet se një kompani turistike me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, Smiling Grape Adventure Tours, ka marrë leje nga shteti diktarial..
Turneu do të mbahet me 20 mars, dhe qytetarët nga vendet perendimore do të shijojnë disa gota verë dhe birrë në baret e shtetit diktatorial.

Loading...

Diktatori Kim Jong un ka ftuar perëndimorët të festojnë Ditën e Shën Patrikut në Korenë e Veriut.

Kim Jong-un do t’i lejojë njerëzit të bashkohen me vendasit në kryeqytetin e Koresë së Veriut, në një festë ku do ketë shumë alkool, si kurrë më parë. Mësohet se një kompani turistike me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, Smiling Grape Adventure Tours, ka marrë leje nga shteti diktarial..

Turneu do të mbahet me 20 mars, dhe qytetarët nga vendet perendimore do të shijojnë disa gota verë dhe birrë në baret e shtetit diktatorial.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Koreja e Veriut bëhet gati për festën e çmendur, habit diktatori me vendimin e tij (Fotot) Koreja e Veriut bëhet gati për festën e çmendur, habit diktatori me vendimin e tij (Fotot)Rating: 5.0
To Top