SHQIPERIA

Kreshnik Spahiu në “Open”: Fyerje të pezullojë Lleshaj prokurorë e gjyqtarë

Kreshnik Spahiu u tregua shumë i ashpër me kompetencat e paketës anti-KÇK, teksa foli në Open në Top Channel për draftin që u prezantu sot nga kryeministri Rama.
Nuk ka fyerje më të madhe sesa t’i japin Sandër Lleshajt kompetencat për të pezulluar gjyqtarë dhe prokurorë – tha Spahiu, teksa foli edhe për një përplasje ligjore institucionale.
Spahiu pati edhe një debat me zv.ministrin e brendshëm Julian Hodaj, lidhur me sekuestrimin e pasurive. Sipas Spahiut, nëse pasuritë sekuestrohen, apo shkatërrohen sikurse është në draft do të ketë edhe kosto, sepse mundet që gjykata të japë vendim kundër asaj të sekuestrimit.
Spahiu e quajti ndërhyrje në kompetencat e Prokurorisë, hetimin, përgjimin, konfiskimin e të tjera, që janë parashikuar në draftin anti- KÇK Për zv-ministrin Hodaj kjo paketë është luftë kundër krimit të organizuar.

Loading...

Kreshnik Spahiu u tregua shumë i ashpër me kompetencat e paketës anti-KÇK, teksa foli në Open në Top Channel për draftin që u prezantu sot nga kryeministri Rama.

Nuk ka fyerje më të madhe sesa t’i japin Sandër Lleshajt kompetencat për të pezulluar gjyqtarë dhe prokurorë – tha Spahiu, teksa foli edhe për një përplasje ligjore institucionale.

Spahiu pati edhe një debat me zv.ministrin e brendshëm Julian Hodaj, lidhur me sekuestrimin e pasurive. Sipas Spahiut, nëse pasuritë sekuestrohen, apo shkatërrohen sikurse është në draft do të ketë edhe kosto, sepse mundet që gjykata të japë vendim kundër asaj të sekuestrimit.

Spahiu e quajti ndërhyrje në kompetencat e Prokurorisë, hetimin, përgjimin, konfiskimin e të tjera, që janë parashikuar në draftin anti- KÇK Për zv-ministrin Hodaj kjo paketë është luftë kundër krimit të organizuar.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kreshnik Spahiu në “Open”: Fyerje të pezullojë Lleshaj prokurorë e gjyqtarë Kreshnik Spahiu në “Open”: Fyerje të pezullojë Lleshaj prokurorë e gjyqtarëRating: 5.0
To Top