SHQIPERIA

Kryeministri Rama dhe Ambasadorja Yuri Kim, 40 minuta takim “kokë më kokë”

Diplomatja amerikane Yuri Kim, e cila ka marrë detyrën në Shqipëri, takimet zyrtare i vijoi paraditen e kësaj të enjteje me kryeministrin Rama. Në përfundim të takimit mes tyre, që burimet thonë se ka zgjatur pak më shumë se 40 minuta është diskutuar Reforma në Drejtësi dhe masat e qeverisë për aktet ligjore ndaj krimit të organizuar dhe sidomos të atij lloj krimi që kryhet nga zyrtarët.
Në përfundim të takimit, Rama shkruan në Tëitter se “takimi i mirëseardhjes së ambasadores amerikane Yuri Kim me fokus në prioritetet e përbashkëta si dy vende aleate. Koinçidencë e bukur mbledhja e mëpastajme e qeverisë, ku kaluam paketën AntiKÇK&Ligjin Special për masat pasurore ndaj krimit të organizuar’ – përfundon statusi i Ramës.

Loading...

Diplomatja amerikane Yuri Kim, e cila ka marrë detyrën në Shqipëri, takimet zyrtare i vijoi paraditen e kësaj të enjteje me kryeministrin Rama. Në përfundim të takimit mes tyre, që burimet thonë se ka zgjatur pak më shumë se 40 minuta është diskutuar Reforma në Drejtësi dhe masat e qeverisë për aktet ligjore ndaj krimit të organizuar dhe sidomos të atij lloj krimi që kryhet nga zyrtarët.

Në përfundim të takimit, Rama shkruan në Tëitter se “takimi i mirëseardhjes së ambasadores amerikane Yuri Kim me fokus në prioritetet e përbashkëta si dy vende aleate. Koinçidencë e bukur mbledhja e mëpastajme e qeverisë, ku kaluam paketën AntiKÇK&Ligjin Special për masat pasurore ndaj krimit të organizuar’ – përfundon statusi i Ramës.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kryeministri Rama dhe Ambasadorja Yuri Kim, 40 minuta takim “kokë më kokë” Kryeministri Rama dhe Ambasadorja Yuri Kim, 40 minuta takim “kokë më kokë”Rating: 5.0
To Top