KOSOVA

Kryesia e Kuvendit. Sot vendoset fati për qeverinë me kryeministër Albin Kurtin

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot për të caktuar datën e mbajtjes së seancës për votimin e qeverisë së re. Siç e përcakton dhe Kushtetuta, Albin Kurti, që është propozuar për postin e kryeministrit, ka kohë deri më 4 shkurt që t’ia paraqesë për votim kabinetin e tij deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Ndërkohë që VV dhe LDK ende nuk kanë arritur marrëveshje për koalicionin qeverisës, për shkak të mospajtimeve rreth postit të kryeparlamentarit dhe atij të presidentit. Kryesia e Kuvendit do të mblidhet në orën 09:00 për të shqyrtuar kërkesën e Albin Kurtit.

Loading...

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot për të caktuar datën e mbajtjes së seancës për votimin e qeverisë së re. Siç e përcakton dhe Kushtetuta, Albin Kurti, që është propozuar për postin e kryeministrit, ka kohë deri më 4 shkurt që t’ia paraqesë për votim kabinetin e tij deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Ndërkohë që VV dhe LDK ende nuk kanë arritur marrëveshje për koalicionin qeverisës, për shkak të mospajtimeve rreth postit të kryeparlamentarit dhe atij të presidentit. Kryesia e Kuvendit do të mblidhet në orën 09:00 për të shqyrtuar kërkesën e Albin Kurtit.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kryesia e Kuvendit. Sot vendoset fati për qeverinë me kryeministër Albin Kurtin Kryesia e Kuvendit. Sot vendoset fati për qeverinë me kryeministër Albin KurtinRating: 5.0
To Top