SHQIPERIA

Kuptimet e emrave të fëmijëve të VIP-ave shqiptarë (FOTOT)

Personazhet e showbizzit shqiptar janë gjithmonë në qendër të vëmendjes për jetën që ato bëjnë. Por ndryshme nga të tjerët ato që bëhen prindër për herë të parë dhe të gjithë të njohurit në familjet e të cilëve shtohet një anëtarë i ri bëhet më interesant dhe ndjekësve iu pëlqen të shohin sesi është të krijosh një familje.
Ndonëse virtualisht, por personazhet e njohur të shobizzit shqiptar ndajnë me fansat e tyre momentet më të bukura që kalojnë me të vegjlit e tyre, duke treguar herë pas here edhe të rejat që mësojnë nga eksperienca e të qenit nënë ose baba, shkruan Dosja.al. Si edhe ata emra të njohur të ekranit shqiptar që janë në pritjen e ëmbël.
Më poshtë keni disa prej tyre, bashkë me të vegjlit e tyre dhe kuptimet e emrave që ata kanë menduar për fëmijët e tyre.

Loading...


Personazhet e showbizzit shqiptar janë gjithmonë në qendër të vëmendjes për jetën që ato bëjnë. Por ndryshme nga të tjerët ato që bëhen prindër për herë të parë dhe të gjithë të njohurit në familjet e të cilëve shtohet një anëtarë i ri bëhet më interesant dhe ndjekësve iu pëlqen të shohin sesi është të krijosh një familje.

Ndonëse virtualisht, por personazhet e njohur të shobizzit shqiptar ndajnë me fansat e tyre momentet më të bukura që kalojnë me të vegjlit e tyre, duke treguar herë pas here edhe të rejat që mësojnë nga eksperienca e të qenit nënë ose baba, shkruan Dosja.al. Si edhe ata emra të njohur të ekranit shqiptar që janë në pritjen e ëmbël.

Më poshtë keni disa prej tyre, bashkë me të vegjlit e tyre dhe kuptimet e emrave që ata kanë menduar për fëmijët e tyre.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kuptimet e emrave të fëmijëve të VIP-ave shqiptarë (FOTOT) Kuptimet e emrave të fëmijëve të VIP-ave shqiptarë (FOTOT)Rating: 5.0
To Top