SHOWBIZ

Kush e mbanë kuletën në shtëpi? Teuta apo Adonisi

Adonisi apo Teuta? Kush e mbanë kuletën në shtëpi?

Aktorja Teuta Krasniqi ka publikuar në rrjete sociale një video interesante.

Ajo shkëmben një puthje unike me bashkëshortin e saj, Adonisin, pa hequr maskën teksa ishin në një prej qendrave tregtare të kryeqyteit.

Por, ka qenë një detaj tjetër që ka kapur vëmendjen e një prej mikeshave virtuale të aktores, mbajtja e kuletës së saj nga ana e Adonisit.

Në familje, duket të jetë ai personi që ka kuletën si “burimi i parave që i mban të sigurta falë duarve”, siç është shprehur Teuta.

Menaxhuesi i të ardhurave është Adonisi dhe kjo me gjasë jo pa shkas! /prive

Loading...

Adonisi apo Teuta? Kush e mbanë kuletën në shtëpi?

Aktorja Teuta Krasniqi ka publikuar në rrjete sociale një video interesante.

Ajo shkëmben një puthje unike me bashkëshortin e saj, Adonisin, pa hequr maskën teksa ishin në një prej qendrave tregtare të kryeqyteit.

Por, ka qenë një detaj tjetër që ka kapur vëmendjen e një prej mikeshave virtuale të aktores, mbajtja e kuletës së saj nga ana e Adonisit.

Në familje, duket të jetë ai personi që ka kuletën si “burimi i parave që i mban të sigurta falë duarve”, siç është shprehur Teuta.

Menaxhuesi i të ardhurave është Adonisi dhe kjo me gjasë jo pa shkas! /prive

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kush e mbanë kuletën në shtëpi? Teuta apo Adonisi Kush e mbanë kuletën në shtëpi? Teuta apo AdonisiRating: 5.0
To Top