SHQIPERIA

Kush është Elton Maçolli, viktima e aksidentit horror në tunelin e Elbasanit; ja ku punonte (FOTO)

42 vjeçari Elton Maçolli punonte si pilot në bazën e helikopterëve në Farkë. Ai ishte edhe vëllai i deputetes Blerina Gjylameti, që fatkeqësisht u përplas dje në mbrëmje me një kamion në tunelin e aksit rrugor Tiranë-Elbasan.
Prej disa vitesh punonte në bazën ajrore të helikopterëve në Farkë. Nga ku edhe postonte vazhdimisht foto nga puna me mjetet e fluturimit. Në rrjetet e tij sociale Eltoni nuk është rezervuar as në fotot që ka ndarë me deputeten Gjylameti dhe motrat e tjera të tij.
Vetëm pak kohë më parë familja Maçolli ka humbur një prej vajzave të tyre. Vetë i ndjeri asokohe postonte një foto më të treja motrat e tij krahas të cilës shkruante: Do na mungosh shumë motra jonë e madhe.

Loading...

42 vjeçari Elton Maçolli punonte si pilot në bazën e helikopterëve në Farkë. Ai ishte edhe vëllai i deputetes Blerina Gjylameti, që fatkeqësisht u përplas dje në mbrëmje me një kamion në tunelin e aksit rrugor Tiranë-Elbasan.

Prej disa vitesh punonte në bazën ajrore të helikopterëve në Farkë. Nga ku edhe postonte vazhdimisht foto nga puna me mjetet e fluturimit. Në rrjetet e tij sociale Eltoni nuk është rezervuar as në fotot që ka ndarë me deputeten Gjylameti dhe motrat e tjera të tij.

Vetëm pak kohë më parë familja Maçolli ka humbur një prej vajzave të tyre. Vetë i ndjeri asokohe postonte një foto më të treja motrat e tij krahas të cilës shkruante: Do na mungosh shumë motra jonë e madhe.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kush është Elton Maçolli, viktima e aksidentit horror në tunelin e Elbasanit; ja ku punonte (FOTO) Kush është Elton Maçolli, viktima e aksidentit horror në tunelin e Elbasanit; ja ku punonte (FOTO)Rating: 5.0
To Top