SHOWBIZ

Ky është raporti i nënës së Remzie Osmanit me atë të Shyhrete Behlulit

Çka janë mes vete nëna e Remzie Osmanit me atë të Shyhrete Behlulit?

Edhe Shyhrete Behluli e Remzie Osmani janë nga Mushtishti, fshati ku lindën shumë bilbila të muzikës popullore.

Njejtë si të tjerat, edhe dyshja në fjalë dhanë shumë nga vetja e talenti i tyre për një publik të tërë, i cili vazhdon ti ndjek me simpati e admirim të veçantë, shkruan Kosovarja.

Ndërkohë që shumë nga bilbilat e Mushtishtit u kanë bërë këngë nënave, një gjë të tillë ende nuk ka realizuar edhe Remzie Osmani, e cila megjithatë shpesh ka folur për dashurinë ndaj nënës, të cilen edhe e poston kohë pas kohe.

Duke parë fotot e nënës se Shyhretes dhe Remzies, lind pyetja nëse ato janë diçka mes vete, pasi vërtet ngjajnë.

Ja momentet e lumtura të këngëtareve pranë nënave të tyre.

Loading...

Çka janë mes vete nëna e Remzie Osmanit me atë të Shyhrete Behlulit?

Edhe Shyhrete Behluli e Remzie Osmani janë nga Mushtishti, fshati ku lindën shumë bilbila të muzikës popullore.

Njejtë si të tjerat, edhe dyshja në fjalë dhanë shumë nga vetja e talenti i tyre për një publik të tërë, i cili vazhdon ti ndjek me simpati e admirim të veçantë, shkruan Kosovarja.

Ndërkohë që shumë nga bilbilat e Mushtishtit u kanë bërë këngë nënave, një gjë të tillë ende nuk ka realizuar edhe Remzie Osmani, e cila megjithatë shpesh ka folur për dashurinë ndaj nënës, të cilen edhe e poston kohë pas kohe.

Duke parë fotot e nënës se Shyhretes dhe Remzies, lind pyetja nëse ato janë diçka mes vete, pasi vërtet ngjajnë.

Ja momentet e lumtura të këngëtareve pranë nënave të tyre.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ky është raporti i nënës së Remzie Osmanit me atë të Shyhrete Behlulit Ky është raporti i nënës së Remzie Osmanit me atë të Shyhrete BehlulitRating: 5.0
To Top