SHOWBIZ

Learta nuk jeton në një shtëpi me Shyhreten

Learta nuk po jeton në një shtëpi me vjehrrin e vjehrren.

Learta Jakupi, e njohur si reja e këngëtares Shyhrete Behluli, shpesh përflitet në media.

Siç dihet ajo ka një numër të madh ndjekësish ne rrjete sociale, të cilet kanë kurreshtje per jetën e saj, shkruan Kosovarja.

Në nje sesion me pyetje dhe përgjigjje ne Instagram, Learta u pyet edhe nëse jeton me vjehërrin dhe vjehërren ne te njejtën shtëpi.

Learta, tregoi që ajo dhe Kushtrimi nuk jetojnë në të njejtën shtëpi me Shyhreten, ama janë në të njejtën lagje me ta.

Loading...

Learta nuk po jeton në një shtëpi me vjehrrin e vjehrren.

Learta Jakupi, e njohur si reja e këngëtares Shyhrete Behluli, shpesh përflitet në media.

Siç dihet ajo ka një numër të madh ndjekësish ne rrjete sociale, të cilet kanë kurreshtje per jetën e saj, shkruan Kosovarja.

Në nje sesion me pyetje dhe përgjigjje ne Instagram, Learta u pyet edhe nëse jeton me vjehërrin dhe vjehërren ne te njejtën shtëpi.

Learta, tregoi që ajo dhe Kushtrimi nuk jetojnë në të njejtën shtëpi me Shyhreten, ama janë në të njejtën lagje me ta.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Learta nuk jeton në një shtëpi me Shyhreten Learta nuk jeton në një shtëpi me ShyhretenRating: 5.0
To Top