SHQIPERIA

Lista/ Tetë kandidatë në garë për postin e kreut të BKH-së

Për postin e kreut të Byrosë Kombëtare të Hetimit(BKH) janë në garë tetë kandidatë. Ata janë vlerësuar pozitivisht nga komisioni i Përzgjedhjes për Drejtorin e BKH-sënë tetet për aftësitë fizike, të arsyetimit logjik dhe të aftësive për të shkruajtur raportet.
SPAK njoftoi se komisioni mbeti shumë i kënaqur nga cilësia dhe performanca e aplikantëve, dhe si pasojë ka vendosur që të rrisë numrin që do të konkurojë në fazat e fundit nga 6 në 8 kandidatë.
Drejtues i Prokurorisë së Posaçme, Arben Kraja bëri publike listën e kandidatëve që do të ftohen të marrin pjesë në fazat e mëtejshme të përzgjedhjes.
Lista
Aida Veizaj
Ardian Çipa
Artur Beu
Ervin Hodaj
Gentjan Shehaj
Lindita Nushi
Idajet Faskaj
Ylli Pjetërnikaj

Loading...

Për postin e kreut të Byrosë Kombëtare të Hetimit(BKH) janë në garë tetë kandidatë. Ata janë vlerësuar pozitivisht nga komisioni i Përzgjedhjes për Drejtorin e BKH-sënë tetet për aftësitë fizike, të arsyetimit logjik dhe të aftësive për të shkruajtur raportet.

SPAK njoftoi se komisioni mbeti shumë i kënaqur nga cilësia dhe performanca e aplikantëve, dhe si pasojë ka vendosur që të rrisë numrin që do të konkurojë në fazat e fundit nga 6 në 8 kandidatë.

Drejtues i Prokurorisë së Posaçme, Arben Kraja bëri publike listën e kandidatëve që do të ftohen të marrin pjesë në fazat e mëtejshme të përzgjedhjes.

Lista

Aida Veizaj

Ardian Çipa

Artur Beu

Ervin Hodaj

Gentjan Shehaj

Lindita Nushi

Idajet Faskaj

Ylli Pjetërnikaj

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Lista/ Tetë kandidatë në garë për postin e kreut të BKH-së Lista/ Tetë kandidatë në garë për postin e kreut të BKH-sëRating: 5.0
To Top