Luizi bën gafën në BBVA: I drejtohet Ledionit me “më falë Arbana”, ky është reagimi i moderatorit

Mysafiri i sontem në BBVA ishte Luiz Ejlli. Dhe në pjesën e dytë me të marrë fjalën ai në një moment ngatërroi Ledionin, me ish prezantuesen Arbana Osmani. Deri sa po fliste ai tha “më falë Arbanë”, ndërsa Ledioni u ndje në “siklet”. E Arbana Osmani ishte moderatore e vitit të kaluar, kur dhe Ejlli […]

Luizi bën gafën në BBVA: I drejtohet Ledionit me “më falë Arbana”, ky është reagimi i moderatorit

Mysafiri i sontem në BBVA ishte Luiz Ejlli.

Dhe në pjesën e dytë me të marrë fjalën ai në një moment ngatërroi Ledionin, me ish prezantuesen Arbana Osmani.

Deri sa po fliste ai tha “më falë Arbanë”, ndërsa Ledioni u ndje në “siklet”.

E Arbana Osmani ishte moderatore e vitit të kaluar, kur dhe Ejlli kishte fituar.

Prajmi i sontëm u karakterizua me akuza të disa banorëve në drejtim të Romeos.

Ky i fundit është dërguar në dhomën e rrëfimeve./Lajmi.