Malsorja vishet më shkurt se ҫdoherë tjetër, i ‘ҫmendi’ ndjekësit e saj me të pasmet gjigante

Malsorja është fenomeni i “Tik Tokut”, që po argëton mija njërëz nga paraqitjet direkte. Ajo momentalisht po qëndron në Gjermani, tek mikesha e saj, përcjell ORAinfo. Malsorja është aktive edhe në rrjetet e tjera sociale, me postime të ndryshme. Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me të shkurtëra dhe po duket tejet bukur./ORAinfo/

Malsorja vishet më shkurt se ҫdoherë tjetër, i ‘ҫmendi’ ndjekësit e saj me të pasmet gjigante

Malsorja është fenomeni i “Tik Tokut”, që po argëton mija njërëz nga paraqitjet direkte.

Ajo momentalisht po qëndron në Gjermani, tek mikesha e saj, përcjell ORAinfo.

Malsorja është aktive edhe në rrjetet e tjera sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me të shkurtëra dhe po duket tejet bukur./ORAinfo/