SHOWBIZ

Martohet për herë të dytë ‘Gymyshi’, pamje nga dasma

“Gymyshi” martohet për herë të dytë, pamje nga dasma.

Aktorja turke, Songül Öden, zemrat e publikut shqiptarë i rrëmbeu me rolin e “Gymyshit”.

Edhe pse ka kaluar kohë e madhe pas përfundimit të këtij serialit, fansat e saj ende kanë intereesim për aktoren.

41-vjeçarja në fund të muajit korrik kurorëzoi dashurinë e saj me martesë me biznismenin turk, Arman Biçakçi.

Për këtë ditë çifti organizoi një ceremoni të veçantë pranë familajrëve dhe shoqërisë.

Për disa vite ishte e martuar me aktorin e mirënjohur turk, Kerem Alışık, i njohur me rolin e “Ayhanit” te seriali “Kara Sevda”.

Ata i ndanë rrugët në vitin 2016, pas 8 vjetësh lidhje. Kjo edhe ishte arsyeja pse u tërhoq nga profesioni i saj .

Loading...

“Gymyshi” martohet për herë të dytë, pamje nga dasma.

Aktorja turke, Songül Öden, zemrat e publikut shqiptarë i rrëmbeu me rolin e “Gymyshit”.

Edhe pse ka kaluar kohë e madhe pas përfundimit të këtij serialit, fansat e saj ende kanë intereesim për aktoren.

41-vjeçarja në fund të muajit korrik kurorëzoi dashurinë e saj me martesë me biznismenin turk, Arman Biçakçi.

Për këtë ditë çifti organizoi një ceremoni të veçantë pranë familajrëve dhe shoqërisë.

Për disa vite ishte e martuar me aktorin e mirënjohur turk, Kerem Alışık, i njohur me rolin e “Ayhanit” te seriali “Kara Sevda”.

Ata i ndanë rrugët në vitin 2016, pas 8 vjetësh lidhje. Kjo edhe ishte arsyeja pse u tërhoq nga profesioni i saj .

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Martohet për herë të dytë ‘Gymyshi’, pamje nga dasma Martohet për herë të dytë ‘Gymyshi’, pamje nga dasmaRating: 5.0
To Top